Diensten


Tarieven

CST Automatisering berekend nooit voorrijkosten, start kosten of andere verborgen kosten. Voor onze medewerkers betaal je een helder tarief van € 92,50 excl. btw. Voor de directie betaal je € 145,- excl. btw.
Maar veel liever lossen we problemen voor je op, en hebben we daar naar onze mening langer over gedaan dan werkelijk nodig was, dan factureren we je het eerlijke lagere bedrag door. “Samen delen, daar komen beide partijen uiteindelijk verder mee”


Beveiliging

Veiligheid is belangrijk. Niemand zit te wachten op de gevolgen van een inbraak, brand, overval, vernieling of fraude. Niet alleen de schade brengt een hoop gedoe met zich mee maar ook een veilig gevoel is heel belangrijk, dat begrijpen wij. CST Beveiliging zorgt ervoor dat je rustig kunt slapen. Wij zijn dé specialist op het gebied van beveiligingstechniek. Een brandmeldsysteem, inbraakbeveiliging, cameratoezicht of toegangscontrole: we bespreken graag uw wensen en de mogelijkheden.
Aan de hand van ons advies, zorgen we voor installatie en daarna het onderhoud. Zodat u een veilig vertrouwd gevoel krijgt.

Hulp op afstand
×

Hallo!

Klik op onze medewerker om te chatten via WhatsApp of stuur een mail naar info@cstautomatisering.nl

× WhatsApp met ons!