Systeem- & Netwerkbeheer


Als ondersteuning van je IT afdeling of volledig ontzorgd

onze systeem- en netwerkbeheerders controleren, onderhouden en updaten je IT omgeving, zodat jouw medewerkers altijd zorgeloos aan het werk kunnen.

Systeembeheer

Jij wilt altijd kunnen vertrouwen op een optimaal werkende ICT-omgeving. Dat vraagt om nauwkeurig onderhoud en monitoring, want technische ontwikkelingen staan geen moment stil. Als je kiest voor CST Automatisering B.V. ben je hiervan verzekerd. Als ondersteuning van je IT afdeling of volledig ontzorgd: onze systeem- en netwerkbeheerders controleren, onderhouden en updaten je IT omgeving, zodat jouw medewerkers altijd zorgeloos aan het werk kunnen. Je kunt kiezen uit de beheerniveaus hieronder.


Netwerkbeheer

Goede betrouwbare netwerken daar staan wij voor. Wij geloven dat kwalitatief hoogwaardige apparatuur, goede bekabeling en de beste configuraties van de componenten zorgen voor optimale stabiliteit en betrouwbaarheid van uw netwerk. En dat doen we graag, zowel voor een klein netwerk als voor grote bedrijven en instellingen. Na de aanleg is het beheer en onderhoud van uw netwerk net zo belangrijk als de aanleg ervan, CST Automatisering bied diverse abonnementen om uw netwerk in topconditie te houden. Vanzelfsprekend kan dit ook op urendeclaratie.

Hulp op afstand
×

Hallo!

Klik op onze medewerker om te chatten via WhatsApp of stuur een mail naar info@cstautomatisering.nl

× WhatsApp met ons!