CST Automatisering is sinds 1997 de IT Specialist! een persoonlijke en betrokken benadering zit in ons DNA

Hoe doen we dat?

Kleinere bedrijven met een overzichtelijk netwerk, of grote complexe omgevingen tot enkele duizenden werkplekken beheren wij dagelijks moeiteloos via onze skilled service desk. Komen we er aan de telefoon of met hulp op afstand niet uit? dan helpen onze werkplek engineers u op locatie graag verder. Dat geld voor klanten in Nederland maar ook ver buiten de landsgrenzen. Wij denken graag out of de box geloven in oplossing op maat waar u echt iets aan heeft. Trots zijn we op onze servers die in het BIT Technology centre in Ede gesitueerd zijn, samen met onze 24/7 support is “CST Automatisering de betrouwbaarste Cloud Desktop Provider!”.

  • Wij denken met u mee.
  • Pas tevreden als u het bent.
  • 24 uur bereikbaar.
  • Duidelijke en korte lijnen.
  • Geen voorrijkosten.

Trots zijn we ook op onze eindeloze lease mogelijkheden die als de investering u even niet past, u toch de beschikking geeft over moderne apparatuur, tegen aantrekkelijke voorwaarden. Iets wat ook geld voor onze SLA abonnementen ondersteuning op maat. Ook voor advies op maat, detachering of voor de levering van Hard en software kunt u ons inschakelen. CST Automatisering heeft contacten met alle grote leveranciers op ICT en communicatie gebied waardoor we snelle leveringen kunnen garanderen. In onze eigen werkplaats zijn we in staat om naast de assemblage van complete systemen ook alle denkbare reparaties uit te voeren. Ook particulieren helpen we graag verder met thuis vraagstukken, wij maken het niet complexer wel overzichtelijker! Niet voor niets is onze slogan “CST Automatisering makes IT easy”.

368

Klanten


Van kleine particulieren tot grote bedrijven.
4587

Gebruikers


In totaal ondersteunen we 3000 gebruikers
157

projecten


Van migraties tot complete verhuizingen.
19

Jaren van ervaring.


Bijna 20 jaar aan ervaring.

We are workoholics

Wij zijn pas tevreden als u het bent

Pieter Willem Timmerman

Directeur/Eigenaar

055 - 542 72 72 / 06 - 51 91 74 26


Heeft veel kennis en ervaring in complexe omgevingen. Is daarnaast onze creatieve brein om voor elk probleem een oplossing te bedenken, ook niet IT gerelateerd!

Mail mij voor al uw vragen

Nick Timmerman

Oprichter en directeur/eigenaar

055 - 542 72 72 / 0653401511


Behalve zeer veel historische kennis, ook actuele kennis, onze encyclopedie! De ongekroonde koning in complexe storingen die niet traceerbaar lijken. Daarnaast verantwoordelijk voor de facturering.

Mail mij voor al uw vragen

Grietje Timmerman

Parttime Servicedesk medewerker


Met ruime ervaring, staat ze u graag te woord.

Mail mij voor al uw vragen.

Cynthia Guyomard

Parttime Servicedesk medewerker

055 - 542 72 72


Parttime Servicedesk medewerker. Maar wel 100% betrokken!

Ferhat Arikan

Engineer

055 - 542 72 72


Met heel veel kennis en geduld verhelpt hij de hoogste nood. Als een echte pitbull bijt hij zich vast in uw probleem en houdt pas op als u tevreden bent.

Mail mij voor al uw vragen

Jorg Bos

Systeembeheerder

055 - 542 72 72


Uiterst nauwkeurig en zoekt graag de samenwerking met u als klant en zijn collega’s om de beste oplossing voor u, de klant, te realiseren.

Mail mij voor al uw vragen

Bas Kesselaer

Support Engineer


Veel kennis van de veelgebruikte Windows omgevingen, maar daarnaast ook de absolute specialist in niche oplossingen. Helpt u het liefst direct, dus rechtstreeks vanachter zijn computer!

Micheal van Rosmalen

Support Engineer


Op oproepbasis onze “ vaste” programmeur, heeft zeker geen 9 tot 5 mentaliteit, is super nauwkeurig en komt altijd met creatieve oplossingen!

Zahide Ersonmez

Administratief & Secretarieel medewerkster

055 - 542 72 72


Adequaat, bevlogen en accuraat, beantwoord ze alle administratieve vragen, en zorgt voor het vastleggen van de gemaakte afspraken, bewaakt alle actiepunten en zorgt voor een correcte naleving.

Mail mij voor al uw vragen

Joram Sjamaar

Servicedesk medewerker

055 - 542 72 72


Jong, parttime en zeer ambitieus, denkt met u mee en is uiterst flexibel om samen met u naar de best passende oplossing te zoeken..

Mail mij voor al uw vragen

Rісk Fеddеs

Servicedesk medewerker

055 - 542 72 72


Onze proces expert! Kundig en met plan en procesmatige aanpak, helpt hij u met al uw ICT vraagstukken.

Mail mij voor al uw vragen