Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

CST Automatisering staat midden in de samenleving, als geen ander begrijpen wij dat niet alles om ICT draait.
CST Automatisering neemt haar verantwoordelijkheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen is bij ons dan ook niet zo maar een lege belofte.


Stichting de Kap
Daarom steunt CST Automatisering Stichting de Kap al meer dan 10 jaar om haar doelen te bereiken, en een steunpunt te zijn voor de ouderen van onze samenleving. Stichting de Kap verricht respectvol werk voor ouderen en mensen waar alzheimer geconstateerd is in haar werk.


Stichting Present
Stichting Present, een stichting die in Apeldoorn een brug wil slaan, CST automatisering is al jaren een van de steun pilaren voor de brug die Stichting Present wil zijn.


Thomashuis Apeldoorn
Ook het Thomashuis Apeldoorn rekent inmiddels a enkele jaren op de financiële steun van CST Automatisering, maar ook de bewoners worden door ons actief ondersteund met vragen over het gebruik van ICT, Televisie en overige huis Demotica problemen.


CST Automatisering ondersteund graag waar mogelijk, heeft u een organisatie die hulp kan gebruiken, of kent u een organisatie die hulp kan gebruiken? Neem contact op met Pieter Willem Timmerman (PW.Timmerman@CSTAutomatisering.nl) om de mogelijkheden te bespreken.