Over


Wie wij zijn

Als je niet duidelijk kunt zeggen wat je bedoelt, begrijp je het zelf niet goed genoeg’, zei Albert Einstein al. En beter dan dat kunnen we het zelf eigenlijk niet zeggen.

Wij proberen in heldere, eenvoudige taal met u te communiceren. We maken complexe dingen graag eenvoudig en overzichtelijk, zodat u weet waarover we met u praten. Het liefst zeggen we zo snel mogelijk ‘je’ tegen u. Omdat je de mensen die dichtbij je staan, ook niet met ‘u’ aanspreekt.

Sinds de allereerste dag in 1997 zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen, geven we u onze duidelijke mening en visie, die soms confronterend kan zijn, maar samen met u komen we altijd tot de beste oplossingen. Wij zetten ons voor de volle 100% in, om de beste oplossing ook tot het beste resultaat te laten leiden. En dat mag best buiten kantoortijd, want onze klanten kunnen dag en nacht op ons rekenen 24/7 en daar zijn we trots op!


CST Automatisering is sinds 1997 de IT Specialist!

een persoonlijke en betrokken benadering zit in ons DNA

Hoe doen we dat?


Kleinere bedrijven met een overzichtelijk netwerk, of grote complexe omgevingen tot enkele duizenden werkplekken beheren wij dagelijks moeiteloos via onze skilled service desk. Komen we er aan de telefoon of met hulp op afstand niet uit? dan helpen onze werkplek engineers u op locatie graag verder. Dat geld voor klanten in Nederland maar ook ver buiten de landsgrenzen. Wij denken graag out of de box geloven in oplossing op maat waar u echt iets aan heeft.

Trots zijn we op onze eindeloze lease mogelijkheden, die als de investering u even niet past, u toch de beschikking geeft over moderne apparatuur, tegen aantrekkelijke voorwaarden. CST Automatisering heeft contacten met alle grote leveranciers op ICT en communicatie gebied waardoor we snelle leveringen kunnen garanderen. In onze eigen werkplaats zijn we in staat om naast de assemblage van complete systemen ook alle denkbare reparaties uit te voeren. Ook particulieren helpen we graag verder met thuis vraagstukken, wij maken het niet complexer wel overzichtelijker! Niet voor niets is onze slogan “CST Automatisering makes IT easy”.


Hulp op afstand
×

Hallo!

Klik op onze medewerker om te chatten via WhatsApp of stuur een mail naar info@cstautomatisering.nl

× WhatsApp met ons!